Nieuwsbrief – Huisartsenpraktijk de Schermer – Stompetoren
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Schermer
Schermeerstraat 9 1841 GE
Stompetoren

Nieuwsbrief

Stompetoren juli 2021

Beste patiënten van huisartsenpraktijk de Schermer,

Via deze brief willen we u graag op de hoogte brengen van een aantal veranderingen in de praktijk.

Mevr. L. Sluijs vertrekt per half september uit onze praktijk. We vinden het jammer dat dokter Sluijs weg gaat. We begrijpen dat een wisseling van huisarts voor u vervelend is. We blijven streven naar een vaste huisarts. Dokter Sluijs zal haar werkzaamheden overdragen aan C. Jansen en M. de Ronde, die al werkzaam is in de praktijk. Daarnaast loopt de werving voor een nieuwe huisarts.

Zoveel mogelijk wordt u gepland bij dezelfde huisarts. Soms is de agenda van een huisarts echter heel vol. In dringende gevallen kunt u bij een andere huisarts gepland worden. Door de nauwe samenwerking tussen de huisartsen wordt de continuïteit van uw zorg gewaarborgd.

Telefonische bereikbaarheid van de praktijk

Om de drukte voor de doktersassistentes binnen de perken te houden zijn we voor het maken van afspraken uitsluitend bereikbaar tussen 8.00 en 10.30 uur.

We zijn op dit moment de mogelijkheid aan het onderzoeken om ook digitaal afspraken te kunnen maken. Zodra dit mogelijk is brengen we u hiervan op de hoogte.

 

Uw patiëntendossier

Via de website kunt u zich aanmelden om inzage te hebben in uw patiëntendossier. U wordt dan door de doktersassistente teruggebeld om uw identiteit te controleren. Om op deze manier in uw dossier te kunnen kijken heeft u een individueel emailadres nodig. U kunt uitslagen, medicatie, uw actuele gezondheidssituatie en afgesproken behandelplan zien. Op het moment dat u bij de huisarts bent kunt u ook aangeven dat u inzage wilt hebben en wordt u direct een mail toegestuurd waarmee u toegang kunt krijgen. De huisarts heeft uw identiteit dan gecontroleerd.

 

Prikpunt Starlet

Starlet heeft weer voldoende personeel om prikposten te gaan heropenen. In onze praktijk in Stompetoren zullen zij vanaf begin september één ochtend in de week aanwezig zijn. Wij zullen op de website vermelden welke ochtend dit wordt. Anders dan voorheen moet u bij Starlet een afspraak maken. Dit kunt u doen van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 – 16.30 uur via telefoonnummer 085-7736736 of via www.starlet-dc.nl

 

Welzijn Wonenplus

Deze regionale welzijnsorganisatie zorgt ervoor dat hulpvragen en vrijwilligers gekoppeld worden en zij bieden mantelzorg ondersteuning. Brenda en Gerie kunnen u bijvoorbeeld helpen met het aanvragen van huishoudelijke hulp of hulp in de tuin. Zij zijn aanwezig in de praktijk op maandagochtend in de oneven weken. Van 10.00 tot 12.00 kunt u binnen lopen voor een kopje koffie.

Zij zijn bereikbaar via schermergraftderijp@welzijnwonenplus.nl of telefonisch via 0299-820139. Informatie is te vinden op www.welzijnwonenplus.nl/schermer-graft-de-rijp

 

Erkende leerinstelling

Vanaf 1 september start een leerling doktersassistente in de praktijk. Hiervoor zijn we erkend als leerbedrijf. Ervaring van de huidige doktersassistentes en nieuwe kennis wordt zo samengebracht.

We hopen u zo goed geïnformeerd te hebben.
Met vriendelijke groet namens het team van huisartsenpraktijk de Schermer, C. H. Jansen (huisarts)