Nieuwsbrief – Huisartsenpraktijk de Schermer – Stompetoren
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Schermer
Schermeerstraat 9 1841 GE
Stompetoren

Nieuwsbrief

Vaccinaties najaar 2022

Covid                    Op 29 september hebben de patiënten die niet mobiel zijn, de vaccinatie tegen Covid gekregen. Alle andere patiënten van de praktijk krijgen een uitnodiging via de GGD.

Griep en pneumokokken            Op 3 november vindt de jaarlijkse vaccinatie tegen griep en/of pneumokokken plaats in de kantine van de SVV Stompetoren. U ontvangt een uitnodiging via de mail of via de post.

 

Nieuwsbrief mei 2022 huisartsenpraktijk de Schermer

Graag brengen we u op de hoogte van een aantal nieuwe mogelijkheden in de praktijk

Zelf digitaal afspraken plannen bij de huisarts

Vanaf 25 april hebben we een aantal tijden opengezet in de agenda van de artsen waardoor u zelf digitaal afspraken kunt inplannen via uw patiënten portaal. Op de website vindt u informatie over het patiënten portaal.

Mocht u nog geen toegang tot uw patiënten portaal hebben, dan kunt u op de website vinden hoe u deze kunt instellen. Een eenvoudige handleiding helpt u op weg.

Voordeel is dat u op een tijdstip dat het u uitkomt een afspraak kunt maken en niet naar de praktijk hoeft te bellen tussen 8 en 10.30 uur.

Mocht er sprake zijn van spoed dan blijft het natuurlijk belangrijk dat u telefonisch contact opneemt met de praktijk.

Het kan zijn dat de doktersassistente u nog van tevoren even belt i.v.m. de triage m.b.t. uw klachten.

Inzien dossier

Ook kunt u via de app uw eigen dossier inzien en kunt u een vraag via de mail aan uw arts stellen. De mail wordt binnen 3 dagen beantwoord, dus is niet voor dringende vragen bedoeld.

Ook de praktijkondersteuner kunt u via de app benaderen.

Ideeën ter verbetering

Mocht u ideeën hebben om onze (huisartsen) zorg nog verder te verbeteren dan horen wij dat graag. U kunt ons dit vertellen of dit schriftelijk afgeven op de praktijk.

We hopen u zo goed geïnformeerd te hebben.