Persbericht februari 2021 in De Uitkomst – Huisartsenpraktijk de Schermer – Stompetoren
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk de Schermer
Schermeerstraat 9 1841 GE
Stompetoren

Terug naar overzicht

Persbericht februari 2021 in De Uitkomst

Nieuwe locatie voor ‘Huisartsenpraktijk De Schermer’ 

Stompetoren- ‘Huisartsenpraktijk De Schermer’ is nieuw gevestigd in het gebouw aan de Schermeerstraat 9. Na de verhuizing vanaf de Noordervaart zijn er naast dokter Carolien Jansen twee nieuwe huisartsen in de praktijk werkzaam, dokter Leonie Zonneveld-Sluijs en dokter Gertia Ursem-Kats.  

Op woensdag wordt een consultatiebureau spreekuur gehouden. Op maandagochtend eenmaal per twee weken is Welzijn WonenPlus aanwezig. En zodra de richtlijnen het toelaten zal ook Starlet zijn prikpunt weer openen. Het afgiftepunt van de apotheek is aanwezig. Ook heeft de praktijk vier keer per week spreekuur in Schermerhorn. 

De door Betty Majoor ontworpen huisstijl met groene, blauwe en gele blokjes refereert aan de Schermer molens. Het gebouw is duurzaam gerenoveerd en heeft een moderne uitstraling. Met de vestiging van deze huisartsenpraktijk en de nieuwe JGZ-locatie in dit gebouw is Stompetoren weer voorzieningen rijker. 

Foto: v.l.n.r. Carolien Jansen, Alita Boersma, Irene van ‘t Riet, Danielle Buis, Gertia Ursem-Kats, Ellen ten Have, Leonie Sluijs    

Tekst en beeld: Rob Luybé

 

Publicatiedatum: 07-03-2021